Väggdekor Kids Happi RoomMates Branch Letter Tree Scroll 187efyycu31521-Hem & Trädgård

Limpistol Steinel Inkl. Tillbehör 11 mm 200 W
XOAR 2-blad Multicopter-propeller-set 9 x 4 " (22.9 x 10.2 cm) 34090040

FPV-kamera Fat Shark FSV1206 FSV1206 900 TVL
Reely FPV Paper Plane RC Inomhus-, mikroflygplan Byggsats 1000 mm
Poster - Kompass 40x50cm

Väggdekor är ett snabbt, enkelt, prisvärt och modernt sätt att inreda. Denna självhäftande väggdekor är en del av vårt stora sortiment av populär och lättmonterad väggdekor från amerikanska RoomMates.

Dekoren är av hög kvalitet och mycket enkel att använda – bara lossa de tunna dekorationerna från arket och klistra upp dem på väggen! RoomMates använder ett särskilt framtaget adhesiv som fäster vid underlaget, men inte binder sig. Det gör att produkterna kan avlägsnas utan att lämna några klisterester eller riskera att förstöra väggen.
Dekalerna är stänksäkra och därför lämpliga att använda även i badrum och andra fuktiga miljöer. För bäst resultat monteras väggdekoren på en ren, fast och slät yta som först torkats av ordentligt. Instruktioner på svenska medföljer.

RoomMates produkter är tillverkade av polymer plast och givetvis helt säkra för barn. Dekalerna är giftfria och innehåller inga skadliga kemikalier som bly, latex eller ftalater. De är grundligt testade i USA och CPSIA-godkända, men tänk på att detta är en inredningsdetalj och ingen leksak så placera dekoren utom räckhåll för små barn.

Sammanfattning:
• Väggdekor av mycket hög kvalitet
• Fäster ordentligt och är lätt att ta ner
• Lämnar inga klisterrester och förstör inte väggen
• Innehåller inga farliga ämnen
• Tillverkad och testad i USA

RoomMates Kids Väggdekor Happi Scroll Tree Letter Branch